1 op 1

Zo wil ik het niet meer

 

Je wilt het anders. 

Het kán anders.

 Jij kunt het anders gaan doen!

 Andere keuzes gaan maken.

 Ik geloof dat je dat alleen kunt door de tijd te nemen om stil te staan, de tijd te nemen om de jezelf de juiste vragen te stellen en zo jezelf echt goed te leren kennen.

Vanuit die zelfkennis kun je richting kiezen en jouw manier van een ondernemend leven en het plezier (her)ontdekken. Soms is het kiezen van die richting een kleine aanpassing, soms moet het roer helemaal om.

Maar of de aanpassing klein of groot is, je doet het niet alleen.

Want we doen het samen.

 

Je bent er echt klaar mee

 

Heb je het gevoel dat het helemaal niet lekker loopt, je de flow mist die je zo goed kende. Je niet weet hoe je dingen anders aan kunt gaan pakken zodat je je weer echt lekker in je vel voelt, mail. Dan kijken we samen hoe het anders voor jou kan. Het zit soms in kleine dingen. Niet te lang twijfelen. Gun het je zelf dat het anders kan. 

 

 

 

 

Vaker gestelde vragen

Voor wie 

Veel van mijn mijn klanten zijn coaches, trainers, adviseurs, leiders, die met hun unieke kennis en persoonlijke waarde de levens van hun klanten positief veranderen. En door het werk waarbij de focus op de ander verder helpen ligt, zichzelf kunnen vergeten.  

In gesprek met 

In een een-op-een gesprek ga ik met jou aan tafel. Als mens en als professional. Ik deel mijn inzichten over ondernemen, mijn jarenlange ervaring en gefundeerde groeimogelijkheden vanuit Liftkracht met je. Inspireren om voorwaarts te gaan, is het doel van het gesprek. En te kijken naar wat er wél aan kan. 

Wanneer kan ik starten?

Ik weet dat wanneer je voelt dat je ervoor wilt gaan niet te lang wilt wachten om van start te gaan.

Ik maak binnen 5 dagen al de eerste live afspraak met je!

Wanneer wij elkaar zien, neem ik ruim de tijd. Dat verdien je.

3 uur € 395,- exclusief btw

 

Waar vinden de live gesprekken plaats?

Als jij er net als ik van houdt om een beetje verwend te worden  zit je goed. Zo fijn tijdens een goed gesprek. Je bent welkom aan mijn heerlijke studio aan huis (Den Haag) of een plek naar keuze rondom Den Haag.(fijn restaurant of koffie-zaakje, groene omgeving)

 

Hoe weet ik of het nu het juiste moment voor mij is?

Dat voel je. Het schuurt en je wilt het écht anders. En je bent bereid om daar tijd voor te maken, prioriteit van te maken en je weet dat NU investeren je straks meer oplevert. 

Coaching is geen zwakte omdat je het niet alleen lukt, het is er voor om jou nóg meer te laten groeien!  Op een manier waarop het minder alleen en zwaar voelt maar juist met plezier waardoor je volop mogelijkheden gaat zien.

We doen het samen!

Over Machella 

Mijn naam is Machella, ik ben de founder van Liftkracht.
Ik ben getrouwd, moeders van 2 kids, ondernemer en coach sinds 2007, en heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met jezelf van Liftkracht voorzien, je eigen fuel in het leven ofwel lifemanagement. 

Ik begeleid on- en offline vrouwen om méér kwaliteit in hun leven te ervaren door het maken van zelfbewuste keuzes. Gewoon in het alledaagse bijzondere leven.

En o ja, ik ben gek op moderne kunst en de kunst van het leven!
Life is an art!