Over Machella


Mijn naam is
 Machella Boot, founder van Liftkracht® en specialist in het ontwerpen van een dagelijks leven die jou ondersteund in een leven van échte kwaliteit! Waar je je echt lekker in voelt en groeit!

In mijn werk en persoonlijke leven zoek ik voortdurend naar goede ideeën, hoe het anders kan, waarmee ik echt verschil maak ik mijn eigen leven en dat van anderen. Betekenisvol.

Zo’n focus op hoe het anders kan heeft ook een keerzijde.  Het geeft zoveel ideëen en plannen en ik deed van alles wat en zo kwam er niet echt iets van de grond. Teleurgesteld raakte ik. In mezelf en mijn skills.
Ik worstelde met de essentie vinden, waar ben ik nu écht goed in. Ging telkens maar weer naar de tekentafel. Het is nóg niet goed genoeg. Ik ben nog niet goed genoeg. Ik voelde mij onzeker.

Tot ik jaren geleden ben begonnen om mijn manier van leven, namelijk ontwerpend leven toe te passen op de manier waarop ik werk.
En dat is de manier die mij al mijn hele leven zo gewoon is!  Ontwerpend leven. #designthinking.

En juist dit toepassen in mijn dagelijks werk zorgde dat ik zoveel meer plezier heb in wat ik doe én het effect waar ik echt mijn gedroomde resultaat in zag. Ik mág (van mezelf) namelijk experimenteren, bijschaven, iets heel nieuws creëren. Het dan ook echt in de wereld brengen! En ook falen, opnieuw starten. Wat een rijkdom: mijn leven zien als een ontwerp!

Het grootste verschil is dat ik volledig van als maar ‘denken over’ naar doen wat voor mij echt goed voelt ben gegaan. En die energie is wat de mensen waarmee ik mag werken opmerken. Die zoeken zij ook. Zij verlangen ook naar die flow en die zelfverzekerdheid, waarmee ik ook het verschil maak voor jou. Mijn impact. 

Ik weet hoe ik mezelf in een fijne flow kan brengen. Een flow die mijn creativiteit en oplossingsgericht denken tot grote hoogte brengt. En mijn enthousiasme een boost geeft!

Ik werk vanuit mijn persoonlijk fundament waarmee ik altijd toegang heb om te kunnen tweaken, om veerkrachtig om te gaan met verandering en juist echt te werken vanuit DIT WIL IK! Enorm zelfbewust en focus op mezelf!

Dat is mijn liftkracht. En die deel ik met jou.
Zodat jij ook kunt vertrouwen op … jezelf en je eigen flow!

En natuurlijk deel ik mijn levenslessen van de afgelopen 43 jaar. Zodat jij een voorsprong hebt, voorwaarts kunt blijven gaan!

Gun jezelf die uplift!

Machella