Machella Boot

Toffe projecten 2007-2020

Leading Lady

In 2019 was ik Leading Lady bij Business Women Nederland. Het was te gek. Met super inspirerende sprekers zoals Dolly Heuveling van Beek, Charlotte van ’t Wout en Koos van Plateringen.

Ik zorgde ervoor dat Merle Mudde en Saskia van Wolferen konden genieten van hun eigen event. 

Als Leading Lady zorg ik voor: 

  • maximale betrokkenheid & interactie tussen de inspirerende sprekers 
  • warme aandacht voor de bezoekers
  • verbinding en inspiratie 

    Hoe ik dat doe? Ik richt mij op de bezoeker. Ik zorg voor het eerste contact want een succesvol event begint met een warm welkom. Laten voelen dat we oprecht blij zijn dat jouw bezoeker er is. Ik zorg ervoor dat de bezoeker direct onderdeel is van het event. Dat de bezoeker tijd en ontspanning voelt om met anderen kennis te maken. Ik hou in de gaten dat iedereen zich goed voelt!

Zo let ik erop dat er geen storende factoren zijn waardoor de bezoeker wordt afgeleid van de inhoud, ik houd in de gaten of de bezoeker er nog ‘bij’ is of dat het tijd is voor een pauze. 

Ik zorg ervoor dat er geen afterlunch-dip ontstaat met interactie en beweging. Ik houd in de gaten dat iedereen onderdeel is van de afsluitende borrel en ik zwaai iedereen persoonlijk uit zodat iedereen weet: ik ben gezien en ik was welkom!

Een event is niet compleet zonder sprekers. Ook die ontvang ik en ik zorg ervoor dat de spreker zich even kan ontspannen. Ik ben alert of het goed gaat en of er nog iets nodig is zodat de spreker zich ontspannen en welkom voelt en zich kan focussen.

En ik ben er voor jou, degene die het evenement organiseert! Ik zorg ervoor dat jij kunt genieten van je succes, contact kunt maken met jouw bezoekers en kunt doen waar jij het beste in bent.

 

Koos van Plateringen en Charlotte van ’t Wout
Met spreker en auteur Dolly Heuveling- van Beek
Met organisatie van het event Business Women Nederland

Artikel LinkedIn 'in the spotlight'

Al twaalf jaar coacht Machella met veel plezier ondernemers. Het afgelopen jaar ontwikkelde ze het programma ‘Liftkracht voor Leerkrachten’. Zodat onderwijs-professionals bestand zijn tegen de uitdagingen van het hedendaagse onderwijs en zich verder kunnen ontwikkelen. Kernwoorden hierbij zijn verantwoordelijkheid nemen, zelf sturing geven, helder communiceren en pro-actief handelen. Oorspronkelijk komt Machella uit de hospitality branche waarin ze ruim negen jaar werkte in diverse hotels in de Haagse regio. Omdat ze persoonlijk én professioneel altijd wilde blijven groeien volgde ze opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke effectiviteit, personal branding, mindset en zelfontwikkeling. Haar opgedane kennis en ervaring deelt ze graag met haar netwerk. Niet alleen als coach, maar ook als organisator en facilitator van haar netwerkbijeenkomsten ‘Ondernemers Vitamine’. En toen ze mede-eigenaar van De Ondernemerswinkel was. Machella helpt je de juiste stappen te zetten om als ondernemende professional optimaal tot je recht te komen! 

Artikel geplaatst op LinkedIn 
Door: Leyla Pelsman, De Juiste Toon

Spreker & host

Tijdens events ben ik jouw daghost, contactpersoon en/of spreker. 

Ondernemers Vitamine

Founder en facilitator: Ondernemers Vitamine, 2014 – 2020
-Interactieve netwerkwerksessies (vrouwen-netwerken) 450 vrouwen, sessies 3 x per maand, verschillende steden.
Op verrassende locaties (kantoorgebouw in aanbouw, op het strand, in een winkel, bedrijfsverzamelgebouw, rooftop bar)

Conceptontwikkeling en Realisatie, met online community voor ondernemers

 

Groepsfocusprogramma

-4 vrouwelijke ondernemers werken  maanden lang aan hun bedrijf, in een kleine groep, intensief en doelgericht met elkaar. 

Al meer dan 6 jaar organiseer ik deze focusgroepen

 

Kerstpakket voor een ander

– Feel good experience en netwerksessie voor ondernemers ’16,’17,’18
Kerstpakket actie voor een andere ondernemer, zij hebben immers geen werkgever.

 

Laat méér van jezelf zien

– Verbinding in de wijk vergroten door maandelijkse borrels met interactie
Met online community voor vrouwen
Sinds 2012

Laat méér van jezelf zien XL

Netwerkborrel, inspiratiesessies voor vrouwen in de wijk met opbrengst voor Pink Ribbon. 75 deelnemers
+ pers en artikel

💡 “Connect”

Advies concept en realisatie “inspiratie-sessies”
-geeft andere ondernemers de mogelijkheid om expertise te delen en zichtbaarheid te vergroten.
Zoals opdrachtgever: 365 gezond, Open Coffee’s, nieuwjaarsborrels en kick off nieuw project

Inclusief online community, uitnodiging, aanmelding en facturatie afhandeling.

Flow in je leven

Interactieve sessies organiseren voor Flow lezeressen met dagelijkse thema’s als Falen, perfectionisme, plezier en betekenis in je leven- met support van Flow Magazine

Eigenaar de Ondernemerswinkel

Mede-eigenaar De Ondernemerswinkel: coachconcept voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van ondernemers – 1 op 1 coaching, netwerksessies en andere evenementen

De Ondernemerswinkel bood tevens verhuur als vergaderlocatie: faciliteren van brainsstormsessies, trainingen, workshops en vergaderingen. (Den Haag)