Focus, JA graag!

Voor vrouwen die in 2019 ook echt door willen pakken en focus nodig hebben om hun plannen waar te maken!

In 2017 en 2018 met 4 verschillende focusgroepen per jaar was het al een succes,  nu ook weer op de agenda in 2019!

Speciaal voor groei -ondernemers. Of je nu net gestart bent of al een aantal jaar op weg. Als je voelt dat je nog méér kunt maken van jouw business ben je een groei-ondernemer!

Ik heb gemerkt dat juist deze vrouwen behoefte hebben aan uitwisseling met gelijkgestemde vrouwen. Om te sparren over hun werk en de uitdagingen in hun leven. Om hun  volgende doel helder voor ogen te krijgen, de stip op de horizon te zetten en… hem te bereiken.

In deze Focusgroep doe je nieuwe business ideeën, je kunt de groep gebruiken als klankbord voor nieuwe plannen en gedachten. Je wisselt kennis uit met elkaar, maar je wordt ook iedere sessie weer geconfronteerd met je doelen van de vorige maand: wat heb je gerealiseerd? Wat is nog steeds waardevol? Wat heb je voor nieuwe inzichten gekregen? En: wat ga je aankomende maand doen?

Iedere groep bestaat uit vier personen. Eén keer per maand komen we 2,5 uur bij elkaar. Iedereen krijgt de ruimte en tijd om zijn doelen te vertellen en te brainstormen met de groep.  Daarnaast werk je wekelijks met elkaar in een online omgeving, zo blijf je dagelijks elkaars stok achter de deur.

Deze Focusgroep werkt vanuit een open blik en werkt het beste als je bereid bent om te delen, te onderzoeken en te reflecteren. Als je graag nadenkt over je bedrijf en jezelf, maar je niet wilt verliezen in oppervlakkige praatjes. Als je op zoek bent naar verdieping én naar praktische adviezen. Als je in een veilige omgeving, in een gelijkgestemde groep, je successen en verbeterpunten wilt delen. Als je behoefte hebt aan een stevige stok achter de deur om je doelen te behalen!

Om de focus te houden, is het belangrijk dat je volhoudt. Je belooft jezelf (en de andere deelnemers) dus ook dat je minimaal zes keer meedoet. 

Start: April 2019!  startdata en overige data in overleg.

Heb je interesse om mee te doen. Wacht dan niet langer om je aan te melden. De eerste 2 plekken zijn al ingevuld!

Locatie: Studio Machella Boot, Krakeendstraat 33, Den Haag (Leidschenveen)

Dat lijkt mij echt iets
voor mij, laten we contact hebben