Liftkracht ®

Lift-classes

Bij Liftkracht kijken we op een verfrissende manier naar jouw persoonlijk leiderschap. Geven we er een actiegerichte draai aan. Hebben we een creatieve invalshoek en verrassende vragen die je nét even anders laat denken.

Doe online mee!

In deze online classes ontdek je hoe je zelf keuzes kunt maken die je helpen bij het creëren van nieuwe gewoonten die zorgen voor jouw brandstof in je dagelijks leven.

Je krijgt nieuwe denkrichtingen, ideëen en tips om toe te passen zodat je werkt aan een bewuste way of life die je vrijheid én plezier brengt. 

Praktisch, verfrissend en eenvoudig toe te passen in je dag.
Iedere week start een Lift-class!

– De online class duurt max 1,5 uur
– Via Zoom
– Registreren om mee te doen bedraagt Euro 25,- (exclusief btw), 
De serie bedraagt € 45,-

–Aanmelden hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt: stuur een mail naar: mail@liftkracht.nl
Je ontvangt de bevestiging en betaallink in je inbox.

September en oktober in de agenda:

Hoera! een hobbel

Hoe ga jij met hobbels om? We willen er vaak van weggaan of er in een grote boog omheen lopen. We zitten immers niet op ongemak te wachten. Maar wat als je die hobbel uitnodigt op de koffie? Wat als blijkt dat het hobbelige ding je hele interessante dingen heeft te vertellen?

Nieuwsgierig?

Maandag 20 september 20.00 uur – 21.30 

Nieuw: Focus

Machella: ” Ik geloof niet in focussen. Het focussen op 1 ding maakt je krampachtig en maakt dat je energie juist wegvloeit”

Veel mensen doen/zijn druk en willen zó graag meer overzicht, de juiste dingen effectief doen en zoeken (bijna obsesief) naar hun focus. Want als ze die hebben dan is het gevoel van succesvol bezig zijn, die high van dopamine, de beloning. Dan hebben ze het op de rit.

Denk jij dat ook? Dat nu eindelijk je focus hebben en houden je écht dat succesgevoel brengt. Die fijne manier van leven.

Ik sta voor Soft-focus en dit matched helemaal met de way of life waar Liftkracht in geloofd. 

In deze lift-class serie kijken we vanuit een andere invalshoek naar focus.

Maandag 27-09 en 04-10    20.00 – 21.30

Nog in te plannen

Wij ontdekken dagelijks nieuwe thema’s en creëren nieuwe lift-classes. Er komt nog méér aan in oktober.  We houden je graag op de hoogte.

Thema’s afgelopen maanden

Rust (in je hoofd)

Waar verlang je naar? Wat moet die rust je brengen. We gaan in deze interactieve sessie op onderzoek naar wat jou nu zo onrustig maakt en welke kleine aanpassingen je al kunt doen om méér rust te ervaren. Gewoon, in je alledaagse leven.

De kracht van slaap

” Ik geloof in een wakkere wereld. Een wereld waarin mensen uitgerust en bewust een nieuwe dag beginnen”.

Met Anouk Puister van Happy Sleeper ga ik in gesprek over hoe je een leefstijl creert die je ondersteunt in alles wat je wil doen in je dagelijks leven.  Haar expertise is je slaapkwaliteit verbeteren en overdag méér rust ervaren.

Dit matched helemaal met de way of life waar Liftkracht in geloofd. 

Lef

We hebben allemaal wel een of meerdere (zakelijke) plannen of verlangens. Wat doe jij daar mee? Liggen ze te verstoffen? Begin je er niet aan omdat het te groot is? Of misschien zijn er allerlei stemmetjes die je ervan weerhouden? Heel herkenbaar!
Wat zou het je opleveren als je dat plan tot leven durft te brengen? Welk gevoel geeft het als je het niet uitvoert?

In deze Lef Liftclass neemt Saskya Wiegel, die een heel persoonlijk verhaal in boekvorm naar buiten bracht, je in een uurtje tijd mee en onderzoek je jouw moed op een simpele, luchtige manier.
Ben jij er bij? Als je durft!

Lift-class serie speels en creatief

  • prikkelende vragen
  • andere invalshoeken om naar werk- of privésituaties te kijken
  • inspiratie
  • het ontdekken van jouw speelse modus
  • je verwonderen
  • inspirerende mensen ontmoeten?
     

Tijdens Speels en Creatief kom je er achter dat creativiteit een houding is die ook voor jou kan werken, maak je kennis met art-based learning, durf je (voorzichtig) jouw perfectionisme los te laten, doe je originele, creatieve oefeningen. Krijg je meer lucht en plezier in je alledaagse bijzondere leven.
Echt waar!

3 x wekelijkse online lift-class

Verrassend vandaag

Wist je dat er in iedere dag verrassingen verstopt liggen en dat we die in de waan van de dag meestal niet waarnemen?

In deze Lift-class kijk je aan de hand van een relaxte opdracht terug op je dag. Gegarandeerd zit er iets bijzonders in dat je niet had verwacht. Misschien doe je zelfs meer dan één ontdekking.
Wat brengen die verrassingen jou? Ze zijn vaak waardevol en dragen bij aan jouw persoonlijke of zakelijke ontwikkeling.

O ja, zorg dat je papier, pen, stift of potloden bij de hand hebt. Ben jij er bij?

Hoera! een hobbel

Hoe ga jij met hobbels om? We willen er vaak van weggaan of er in een grote boog omheen lopen. We zitten immers niet op ongemak te wachten. Maar wat als je die hobbel uitnodigt op de koffie? Wat als blijkt dat het hobbelige ding je hele interessante dingen heeft te vertellen?

Nieuwsgierig?

Elementen Lift-classes

Ontdekken

 

Experimenteren

 

Toepassen
in je dagelijks leven

Onze deelnemers

Zij hebben al eerder meegedaan aan de lift-classes

 In een uur tijd helpen Saskya en Machella op speelse wijze inzichten tot stand brengen waarmee hobbels, waar je als een berg tegenop ziet, transformeren in uitkijkposten. Door de hobbel van verschillende kanten te bekijken en met elkaar mee te kijken plus denken, ontstaat zicht op kansen om (veronderstelde) problemen aan te pakken. In plaats van te blijven herkauwen op mogelijke problemen, ontstaan zo uitdagingen die behapbaar zijn en smaken naar meer.

Sandra

Trainer, coach

Een lift-class tilt je even uit boven hoe je denkt dat het zit en laat je een onderwerp ineens van meerdere kanten zien.

Karien

Trainer, coach

“Een Lift-class zou ik benoemen als een waardevolle online bijeenkomst waar je in een veilige omgeving in contact komt met anderen  die tegen dezelfde herkenbare zaken aanlopen. Waar je ervaringen, tips en inzichten opdoet.”

Gerdien

Communicatie professional

Wat heeft het me in 1 uur gebracht?! Echte eye-openersDe lift-Class is zo fijn om online in gesprek te zijn over bepaalde onderwerpen, waarbij jij, Machella de ‘gespreksleider en doorvrager bent. Een hele fijne setting voor nieuwe inzichten en om in actie te komen.

Sjoerdtje

Creative business

De Lift-Class heeft mooie inzichten gegeven. Heel bijzonder ook hoe dit ontstaat met mensen die je verder niet kent.

De lift-Class heeft ervoor gezorgd dat er woorden werden gegeven aan verlangens, emoties en behoeften. Dit heeft weer gezorgd voor het kunnen ”plaatsen” en bewustwording. Het is dan mogelijk om een volgende, goede stap te kunnen zetten.

Erin

Leerkracht