Lift-Classes

Bekijken wat Liftkracht nog meer doet

Doe online mee!

In deze online classes ontdek je hoe je zelf keuzes kunt maken die je helpen bij het creëren van nieuwe gewoonten die zorgen voor jouw brandstof in je dagelijks leven.

Je krijgt nieuwe denkrichtingen, ideëen en tips om toe te passen zodat je werkt aan een bewuste way of life die je vrijheid én plezier brengt. 

Praktisch, verfrissend en eenvoudig toe te passen in je dag.
Iedere week start een Lift-class!

– De online class duurt max 1 uur
– Via Zoom
– Registreren om mee te doen is kosteloos

Hoera, een hobbel!

Je zit er helemaal niet op te wachten en dan staat ie ineens voor je neus. Een hobbel. Zat je net zo lekker in een flow en weg is de positieve energie. Herken je dat?
Hoe ga jij met hobbels om? We willen er vaak van weggaan of er in een grote boog omheen lopen. We zitten immers niet op ongemak te wachten. Maar wat als je die hobbel uitnodigt op de koffie? Wat als blijkt dat het hobbelige ding je hele interessante dingen heeft te vertellen?

Voel je dat je een hobbeltje of hobbel te nemen hebt en ben je nieuwsgierig van aard? Neem hem mee naar de gratis online Lift-class Hoera, een hobbel! en ontdek het verhaal.

Voor deze Lift-class heb je papier, potloden of stiften nodig.

Focus

Druk, druk , druk? Nee, grip en rust! Met een opgeruimd hoofd ben je niet alleen productiever, maar ook creatiever.
Met elkaar ontdekken we wat focus nu precies is, waarom het belangrijk is en vooral hoe jij méér focus op de dag kunt ervaren.

Start focusgroep

“Een aanrader! De Focus Groep heeft mij de afgelopen maanden enorm vooruit geholpen. Focus vinden, gericht samen werken aan het vooruit helpen van je doelen, wat een kracht gaat daarvan uit!”

In de focusgroep support ik je om jezelf niet langer klein te houden maar je ware ambities te onderzoeken en te realiseren.

Gun jezelf een club van cheerleaders die er voor je zijn wanneer je het lastig hebt. Met je meeviert bij je succesmomenten. Je even mee kunt sparren wanneer je even je focus mist. Je aanmoedigt iedere week om echt jezelf te leren kennen, patronen te doorbreken. En enorm veel plezier mee te hebben.

Join the club.

Als jij ervan houdt om geinspireerd en gemotiveerd te blijven voelen dan is deze focusgroep echt iets voor jou.

Kick-off in mei- 12 weken!

Je kunt je hier aanmelden

!,- 26 januari -Rust in je hood
– 9 februai – De kracht van slaap
– 10 februari – Lef
– 1 maart start focusgroep
– 9 maart – Grip op je leven, rust in je hoofd
– 11 maart- verrassend vandaag
– 18 maart – Lef
– 24 maart – focus
– 7 april- De kracht van slaap
– 15 april – Lef
– 29 april – Hoera een hobbel!

Zij hebben eerder deelgenomen

Saskya

Lift-Class Hoera, een hobbel!

Deze workshop van Machella Boot en Saskya Wiegel is zeker de moeite waard om op 17 mei een uurtje voor vrij te maken! In een uur tijd helpen Saskya en Machella op speelse wijze inzichten tot stand brengen waarmee hobbels, waar je als een berg tegenop ziet, transformeren in uitkijkposten. Door de hobbel van verschillende kanten te bekijken en met elkaar mee te kijken plus denken, ontstaat zicht op kansen om (veronderstelde) problemen aan te pakken. In plaats van te blijven herkauwen op mogelijke problemen, ontstaan zo uitdagingen die behapbaar zijn en smaken naar meer.

Erin

Lift-Class Rust in je hoofd

De Lift-Class heeft mooie inzichten gegeven. Heel bijzonder ook hoe dit ontstaat met mensen die je verder niet kent.

De Lift-Class heeft ervoor gezorgd dat het ”zorgen voor mijzelf” weer op nummer 1 is gezet 😊. De afgelopen week weer even bewust over de dag momenten en ontspanning voor mijzelf ingepland. Verder heeft het stukje ”duidelijk communiceren” mij aan het denken gezet.

De lift-Class heeft ervoor gezorgd dat er woorden werden gegeven aan emoties en behoeften. Dit heeft weer gezorgd voor het kunnen ”plaatsen” en bewustwording. Het is dan mogelijk om een volgende, goede stap te kunnen zetten.

Gerdien

Lift-Class Rust in je hoofd

In 1 uur zoveel inzichten, inspiratie en regie.

Als ik de lift-Class zou beschrijven voor een ander zou ik het benoemen als een waardevolle online bijeenkomst waar je in een veilige omgeving in contact komt met andere vrouwen die tegen dezelfde herkenbare zaken aanlopen. Waar je ervaringen, tips en inzichten opdoet.

Waar zou je meer over willen weten, ontdekken, leren? Hoe je echt goed voor jezelf kunt zorgen en hoe je belemmeringen overwint om dat echt te gaan doen.
Machella: Wat een toffe extra’s heb je ons gegeven na de Lift-Class, superleuk!

Sjoerdtje

Lift-Class Rust in je hoofd

Wat heeft het me in 1 uur gebracht?!
Ik vond de oefening die je deed om het eens inzichtelijk te maken waar de onrust vandaan komt en wat allemaal wel in ons hoofd hebben echt een eye-opener. Het is altijd allemaal maar zo gewoon, en hoort erbij enz.

De lift-Class is zo fijn om online in gesprek te zijn over bepaalde onderwerpen, waarbij jij, Machella de ‘gespreksleider en doorvrager bent. Een hele fijne setting voor nieuwe inzichten en om in actie te komen.

Karien

Lift-class Lef!

Een lift-class tilt je even uit boven hoe je denkt dat het zit en laat je een onderwerp ineens van meerdere kanten zien.