Online sessies

Online sessies

Welke zin gebruik jij als het om opgeven gaat?
Tegenwoordig ligt de focus vaak op het stimuleren van het doorzettingsvermogen. Er is ook absoluut geen reden om โ€˜doorzettenโ€™ te ontmoedigen. Maar het is minstens zo belangrijk om te weten wanneer je moet stoppen en evalueren. In plaats van No Matter What vol te houden.

Eerlijk zijn naar jezelf brengt je zoveel meer. Al kom je tot de conclusie dat het niet meer gaat, zoals het nu gaat. Dat het niet oplevert wat je ervan verwacht en gehoopt had. Dat het je droom was waarvan je dacht dat het een succes zou worden.

Het vraagt om moed en lef om ook te kunnen stoppen. Wanneer het niet meer goed voelt.

Dit leuke pandje in de binnenstad van Den Haag was het helemaal voor mij.
Waar ik altijd van droomde.

Er kwam in 2017 een mogelijkheid om samen met mijn zakelijk partner een geweldig, leuk, karakteristiek oud winkelpand te huren. Volledig ingericht was de locatie, helemaal in de stijl die mij paste en met mijn aanbod als coach en facilitator kwam mijn droom tot realiteit. De Ondernemerswinkel! Dit zou de plek zijn waar ik mijn individuele en groepscoaching kon doen. Nog meer, en grotere events kon organiseren. Er bleek zoveel mogelijk met de locatie als uitgangspunt.

Vol enthousiasme en een overvloed van ideeรซn wat wij allemaal konden gaan realiseren. We organiseerden een samenwerking met flow-magazine, organiseerden inspiratiesessies, bekeken een bredere doelgroep dan alleen voor ondernemers en hebben onze locatie in de markt gezet als unieke kleinschalige vergader- en brainstormlocatie.

Het was een succes.
En toch stopte ik.
December 2018 sloten we de deur.

Woensdagavond 10 juni 20.00-21.00 uur neem ik je mee. (zoom).
Vertel ik je over dit avontuur, het succes, de struggles, en de keuze om te stoppen. Maar vooral over wat het stoppen mij opleverde zodat ook jij kunt ontdekken wat de kracht is van stoppen.

 

Meld je aan door je gegevens in te vullen op het contactformulierย 
krijg je daarna de link naar Zoom in je inbox!