Liftkracht ®

De rode draad in wat ik doe

Wat ik het allerliefste doe is verandering helpen vorm- en richting geven aan bevlogen mensen die er voor willen gáán. Het ánders willen.
Wanneer je voelt dat je de regie wil pakken en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen levensgeluk!
Dan sta ik er, vol enthousiasme en draag ik bij aan de olievlek van mensen die liftkracht ervaren!

Omdat díe mensen het verschil maken voor hun omgeving!

 • In hun werkende leven: ze zijn proactief, creatief, geinspireerd, bevlogen, waarderen zichzelf en staan voor zichzelf. Ze grijpen ontwikkelkansen, doen werk waarin ze van betekenis zijn en waarmee ze zich onderscheidend profileren. 
  Ze zitten goed in hun vel, zijn goed in hun werk. Een echte professional. 
 • In hun privé leven: ze zijn opgeruimd, voelen ontspanning en een fijne flow door de balans tussen werk en privé-tijd.

Díe professionals, die zó willen leven geef ik praktische handvatten, zelfinzicht,  en ik breng ze in contact met gelijkgestemde anderen tijdens kleinschalige events en lift-classes!

Ik ben daarin de katalysator voor positieve verandering.
Moedig ze aan en ze laat ze vanuit verfrissende invalshoeken kijken naar hun persoonlijke invloed op verandering. Dat wat er wél al direct in het dagelijks leven toepasbaar is.

Dat noem ik: Lifktracht – je eigen vermogen- om een positieve verandering voor jezelf te creëren.
Ook wel genoemd persoonlijk leiderschap.
 Daarin komt voor mij alles samen.

Je geeft leiding aan jezelf, weet jezelf te managen, weet wat voor jou persoonlijk succes is en geeft daar dagelijks aandacht en tijd aan om dit te realiseren.

Actief je eigen gelukkige leven creëren. Je eigen voorwaarden om te excelleren kennen en sterk communiceren vanuit jouw toegevoegde waarde. Dat maakt je authentiek en uniek, en dat is de sleutel tot succesvol zijn in je dagelijks leven. Dat kan wanneer je leeft vanuit je vitale en bevlogen basis : je liftkracht!

Wat ik doe

 

 • Ik begeleid focusgroepen voor professionals en 1 op 1 coaching zodat ze vanuit een daadkrachtige en positieve flow stappen zetten en groeien. 
 • Ondernemerschap is voor mij een way of life. Ik praat er graag over, ik laat me inspireren, ik vind ondernemen een fantastische manier om al mijn talenten in te zetten. Omdat ik anderen ook wil helpen om hun eigen keuzes te maken, kansen te zien en zich te laten inspireren, deel ik daarover op social media.
 • Liftkracht® 
  Met Liftkracht® bied ik persoonlijk leiderschapsprogramma’s aan. Op een verfrissende en luchtige manier mét diepgang.
  Ik help professionals naar meer regie over hun werk en leven zodat ze meer vrijheid, balans en geluk ervaren.
 • Art-based learning:

  Kunst vóór je laten werken en daardoor verrassende inzichten opdoen? Een Art-based learning verrast je. 

 • Verandertrajecten in organisaties: ik werk enthousiasmerend en richtinggevend voor organisaties in verandering. Hoe betrek je de medewerker. Nog mooier hoe maak je hem volledig onderdeel van verandering en vernieuwing. Hierin past employee-engagement. Het stimuleren en faciliteren van bevlogen medewerkers voor meer creativiteit, innovatie, inspiratie en enthousiasme die werkt als een olievlek.

  Het gaat over medewerkers die trots en loyaliteit voelen voor de organisatie, een grote voorstander zijn van en ambassadeurs zijn voor de organisatie én graag een stap extra doen en beweging creëren binnen het team. Het vliegwiel in gang zetten!