Liftkracht ®

Over Liftkracht

Liftkracht is opgericht in 2019 door Machella Boot. Zij is al sinds 2007 coach voor ondernemende vrouwen waarbij persoonlijk leiderschap altijd voorop staat. Haar expertise op dit gebied is de basis voor Liftkracht.

Alles wat Machella doet is om anderen te laten zien: Life is what you make it!

Machella runt Liftkracht niet alleen: ze werkt samen met verschillende persoonlijk leiderschapscoaches en psychologen.

 

Over Machella


Mijn naam is
 Machella Boot, founder van Liftkracht® en specialist in het ontwerpen van een dagelijks leven die jou ondersteund in een leven van échte kwaliteit! Waar je je echt lekker in voelt en groeit!

In mijn werk en persoonlijke leven zoek ik voortdurend naar goede ideeën, hoe het anders kan, waarmee ik echt verschil maak ik mijn eigen leven en dat van anderen. Betekenisvol.

Zo’n focus op hoe het anders kan heeft ook een keerzijde.  Het geeft zoveel ideëen en plannen en ik deed van alles wat en zo kwam er niet echt iets van de grond. Teleurgesteld raakte ik. In mezelf en mijn skills.
Ik worstelde met de essentie vinden, waar ben ik nu écht goed in. Ging telkens maar weer naar de tekentafel. Het is nóg niet goed genoeg. Ik ben nog niet goed genoeg. Ik voelde mij onzeker.

Tot ik jaren geleden ben begonnen om mijn manier van leven, namelijk ontwerpend leven toe te passen op de manier waarop ik werk.
En dat is de manier die mij al mijn hele leven zo gewoon is!  Ontwerpend leven. #designthinking.

En juist dit toepassen in mijn dagelijks werk zorgde dat ik zoveel meer plezier heb in wat ik doe én het effect waar ik echt mijn gedroomde resultaat in zag. Ik mág (van mezelf) namelijk experimenteren, bijschaven, iets heel nieuws creëren. Het dan ook echt in de wereld brengen! En ook falen, opnieuw starten. Wat een rijkdom: mijn leven zien als een ontwerp!


Het grootste verschil
 is dat ik volledig van als maar ‘denken over’ naar doen wat voor mij echt goed voelt ben gegaan. En die energie is wat de mensen waarmee ik mag werken opmerken. Die zoeken zij ook. Zij verlangen ook naar die flow en die zelfverzekerdheid, waarmee ik ook het verschil maak voor jou. Mijn impact. 

Ik weet hoe ik mezelf in een fijne flow kan brengen. Een flow die mijn creativiteit en oplossingsgericht denken tot grote hoogte brengt. En mijn enthousiasme een boost geeft!

Ik werk vanuit mijn persoonlijk fundament waarmee ik altijd toegang heb om te kunnen tweaken, om veerkrachtig om te gaan met verandering en juist echt te werken vanuit DIT WIL IK! Enorm zelfbewust en focus op mezelf!

Dat is mijn liftkracht. En die deel ik met jou.
Zodat jij ook kunt vertrouwen op … jezelf en je eigen flow!

En natuurlijk deel ik mijn levenslessen van de afgelopen 43 jaar. Zodat jij een voorsprong hebt, voorwaarts kunt blijven gaan!

Gun jezelf die uplift!

Machella

Liftkracht coaches

Saskya Wiegel

Saskya Wiegel

Liftkracht coach

Saskya Wiegel is zelfstandig ondernemer, auteur en liftkrachtcoach. Een waardevolle combinatie.
Geen standaard coach maar een die vleugjes ondernemerschap en ook humor meeneemt in haar
begeleiding. Ze helpt je situaties versimpelen waardoor er direct meer helderheid ontstaat en je
lucht en ruimte ervaart. Uitgaan van de realiteit van vandaag en denken in mogelijkheden horen bij
haar. Ze helpt je graag ontdekken wat er voor jou echt toe doet en hoe je daar ontspannen vorm aan
kan geven.

Liftkracht expertise

We zijn blij met nog meer expertise binnen Liftkracht®

Agathe Hania - Akse

Agathe Hania - Akse

Bij vragen over stress en burn-out denkt Agathe, burn-out coach, met ons mee en adviseert zij waar nodig.

Agathe is een no-nonsense psycholoog en coach die haar sporen heeft verdiend in het coachen van mensen met een burn-out. Haar specialisme ligt bij (werk)druk, stress, burn-out en alles wat hiermee samenhangt. 

Zij is naast zelfstandig psycholoog ook moeder. Ze kent als geen ander de druk van de combinatie werk en gezin. Het leert je om keuzes te maken en dwingt je om steeds de vraag te stellen wat nu echt belangrijk is. Het balans-vraagstuk ligt continu op de loer.