Persoonlijke coaching

JE wilt het anders

Je bent al een tijdje ondernemer en op het oog heb je het goed voer elkaar.

Maar…

Je denkt ook vaak, is dit het nou. Is dit het nou het ondernemerschap, het gevoel van succes en vrijheid.
En die fijne manier van leven?

Je voelt je gefrustreerd en tekort gedaan.

Er is te weinig tijd om inspiratie op te doen, jezelf te voeden met nieuwe kennis of te werken aan jouw volgende stap. Zowel businesswise en aan je mindset.

Je ziet ondernemers naast je veel harder gaan dan jij, écht succesvol zijn.

En qua inkomen, je schrikt hoe je soms zo weinig overhoudt onder aan de streep.

En dat irriteert je mateloos. Wat doe ik verkeerd?

Het knaagt ….en houdt je te veel bezig.

Natuurlijk kun je trots zijn op wat je hebt neergezet, dat zeggen ook de mensen om je heen, maar je wilt méér. Maar wat is dat dan.

En wat komt er allemaal bij kijken, wat moet ik daarvoor doen.

Het moet wel allemaal naast mijn klanten helpen, dagelijks werk en privéleven.

Je zit continue in je hoofd, en komt niet tot de uitvoering van al je plannen en ideeën, terwijl je weet dat je daar eigenlijk mee bezig zou moeten zijn. Juist met die ontwikkeling van jezelf en je bedrijf.

Je raakt gefrustreerd en het ondernemerschap voelt nu meer als moeten en geeft nu niet meer dat gevoel van vrijheid die het je eerst gaf.

Dié vrijheid en succes in je bedrijf waar het allemaal om te doen was.

 

Je bent er echt klaar mee.

 

Je wilt het anders!

Het kan anders!
Je kunt andere keuzes gaan maken.
Jij kunt het anders gaan doen!

Ik geloof dat je dat alleen kunt door de tijd te nemen om stil te staan, tijd te nemen om te verdiepen, jezelf de juiste vragen te stellen en zo jezelf echt goed te leren kennen en te weten wat jouw next step is in ondernemerschap. Zodat je met een krachtige mindset in jouw ondernemerschap staat. Je dat stevige fundament en excitement voelt, je voelt dat er wéér zoveel mogelijk is.

Vanuit die veranderende mindset is het kiezen van je nieuwe richting een kleine aanpassing, soms moet het roer helemaal om.
Maar of de aanpassing klein of groot is, je doet het niet alleen.

Want we doen het samen.

 

Hoe zou het voor je zijn …

 

 

  • dat je ziet wat je nu veilig hebt gehouden, je comfort zone, en deze weet om te zetten naar een groei mindset.
  • dat je hebt ontdekt hoe jouw mindset je naar the next level kan brengen.
  • Dat je ziet en ervaart dat je in 3 maanden naar jouw next level in ondernemerschap kunt gaan.
  • Dat ik jouw help jouw next level voorwaarden te creëren en dan ook next level gaat DOEN! *It’s all-in the doing 😉
  • Zodat je weer het plezier en energie voelt om te ondernemen, 2.0!

Hoe ziet dat samenwerken er uit

We werken in 3 maanden naar jouw next level!

Jouw bedrijf en jijzelf worden onder de loep genomen.

We gaan implementeren, ik ga je uitdagen, inspireren. kortom we gaan gewoon keihard aan de slag.
We werken aan jouw Persoonlijke strategie.
Overzichtelijk, in jouw persoonlijke online omgeving, jouw persoonlijk canvas.
Dit geeft je meteen rust en overzicht in je persoonlijke acties en helderheid in je business fundament.

Iedere 2 weken zien wij elkaar live en hebben daarnaast wekelijkse online contactmomenten.
Ik ben je cheerleader, motivator, stok achter de deur om jouw persoonlijke nieuwe level te gaan bereiken. Juist wanneer het lastig voelt of spannend.

Jij gaat het maximale uit jezelf halen. Je voelt weer dat je leeft en groeit want je haalt nu eindelijk het meest uit je potentieel, dat wat waargemaakt moet worden, wat in je zit, wat je éigenlijk echt wilt.
Je bedrijf groeit met je veranderde mindset mee, je bent er trots op dat je stappen blijft nemen.
Zo kun je weer maximaal genieten van die gedroomde lifestyle als ondernemer en kun je tijd geven aan de dingen die belangrijk voor je zijn. (in evenwicht met je privé, gezin en lieve mensen om je heen).

Vaker gestelde vragen

Voor wie is dit coachingstraject?

Voor ambitieuze ondernemers die willen professionaliseren en willen groeien naar the next level. Veel van mijn klanten zijn coaches, trainers, adviseurs. Kenniswerkers en dienstverleners die met hun unieke kennis en persoonlijke waarde de levens van hun klanten positief veranderen.  
Hieronder lees je hoe mijn klanten de coaching hebben ervaren.

Wanneer kan ik starten?

Ik weet dat wanneer je voelt dat je ervoor wilt gaan niet te lang wilt wachten om van start te gaan. Ik maak binnen 5 dagen al de eerste live afspraak met je!

Waar vinden de live gesprekken plaats

Als jij er net als ik van houdt om een beetje verwend te worden tijdens het brainstormen zit je goed. We gaan naar de leukste koffieplekken in Den Haag. Past dit niet voor jou, zorgt dat voor afleiding, mijn heerlijk studio aan huis (Den Haag) is ook fantastisch fijn.

Hoe weet ik of het nu het juiste moment voor mij is?

Dat voel je. Het schuurt en je wilt het écht anders. En je bent bereid om daar tijd voor te maken, prioriteit van te maken en weet dat NU investeren je straks meer oplevert.  Coaching is geen zwakte omdat je het niet alleen lukt, het is er voor om jou nóg meer te laten groeien!  En ook op een manier waarop het minder alleen en zwaar voelt maar juist met plezier, volop mogelijkheden zien. We doen het samen!

Investering

De investering bedraag € 395,- per maand, exclusief btw.
Betaling in termijnen in mogelijk.

 

 Aanmelden of meer weten

Stuur een mailtje naar info@machellaboot.nl en ik bel je z.s.m om telefonisch kennis te maken en je vragen te beantwoorden.

Met wie ik al samen heb gewerkt

Soms gaat het zo goed met je bedrijf dat je jezelf als ondernemer een beetje kwijtraakt. Je werkt keihard aan de groei van je bedrijf en doet daar alles voor. Om dan ook te kunnen blijven groeien als mens en ondernemer heb je een spiegel nodig. Machella heeft mij geleerd dat ík de kern ben van mijn bedrijf. Door terug te gaan naar mijn eigen kern en beter te snappen waar ik blij van word, kan ik en daarmee mijn bedrijf blijven groeien.

Machella heeft mij laten inzien dat dit slechts het begin is van mijn ondernemerschap. Binnen mijn eigen kaders, waarden en wensen kan er nog zoveel meer. En daar hoef je geen 80 uur voor te werken. In Machella’s talent voor het verbinden met mensen weet ze haarfijn te ontrafelen wie ik ben en wat ik wil. Ze stelt de vragen zo, dat ik zelf mijn eigen antwoorden kan geven. Na het coachtraject met Machella ben ik rustiger, werk ik minder, heb ik meer energie en daarmee ruimte om verder te ondernemen en mijn bedrijf verder te laten groeien.

Romina Schut

Mijn bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid. Heel fijn, maar daardoor was ik wel het overzicht kwijt geraakt, en had ik het gevoel de controle kwijt te raken. En ik had het enorm druk, en liep mezelf aan alle kanten voorbij. Ik kwam daarom bij Machella met de vraag om meer grip te krijgen op de groei. Samen hebben we in kaart gebracht hoe mijn bedrijf ervoor stond, en wat ik nodig had om die grip te bereiken en tegelijkertijd wel door te groeien. Telkens in haalbare stappen. Door Machella’s juiste vragen, haar gezonde kritische blik gecombineerd met haar prettige persoonlijke aandacht, is het me gelukt om die stappen te zetten die nodig waren om mijn bedrijf meer structuur te geven, het nog meer te laten groeien, mezelf echt aan het roer te zetten, en daarnaast ook meer vrije tijd en dus balans in mijn privéleven te creëren.

Anneke Siemons

Machella Boot helpt mij om helderheid te krijgen, de kern te vinden en de voorwaarden te formuleren om als ondernemer te groeien en tot bloei te komen. Ze is zeer betrokken en tegelijkertijd scherp, voor mij een ideale combinatie. Ze laat zien hoe je balans vindt en betekenis levert, in leven en werk. Na elk gesprek heb ik weer volop energie en nieuwe inzichten, waarmee ik concreet aan de slag kan.

Sigrid van Iersel

Focus, het eerste woord waar ik aan denk als ik Machella zou omschrijven. In een periode waarin ik mijn onderneming na een naamsverandering opnieuw op de kaart wilde zetten met een duidelijke focus, kwam ik in contact met Machella. Ik heb een aantal 1-op-1 coachingsgesprekken met haar gehad, waarin ze mij hierbij heeft geholpen. Ze stelde specifieke vragen die je tot nadenken zetten. Een “Ik weet het niet” werd uiteindelijk altijd omgezet in een antwoord. Ik heb de sfeer, waarin de gesprekken hebben plaatsgevonden, altijd heel prettig gevonden, waardoor ik mij op mijn gemak voelde en dus open en oprecht ideeën kon uitwisselen. Daarnaast heeft ze verbindingen weten te leggen tussen mij en anderen, wat geresulteerd heeft in een waardevolle nieuwe kring van opdrachtgevers. Voor mij was ze op het juiste moment de juiste persoon om mij als ondernemer weer op koers te brengen, met zachte hand maar toch een stevige stok achter de deur.

Annelies van 't Hul

Machella heeft me geholpen om te gaan ondernemen vanuit mijn kwaliteiten en op mijn voorwaarden. Ze stelt de juiste vragen, laat niet los en geeft vorm aan wat je eigenlijk wilt. Met haar creatieve blik en enthousiasme vergroot ze je focus en leert ze je aan het stuur te staan van je persoonlijke ondernemerschap.

Gerdien van Druten

Tijdens de 1 op 1 coaching van Machella onderzoek ik de verschillende richtingen die ik in zou kunnen slaan. Ik kiep er als het ware mijn hele hoofd leeg. Machella helpt mij (onder)zoeken waar de energie gaat stromen. Ze houdt het zakelijke aspect altijd in de gaten. Ze stelt mij kritische vragen, ze verheldert, ze inventariseert en dat alles op een frisse manier en met gevoel voor humor. Het helpt mij enorm. Het geeft mij energie! Het houdt mij actief en zorgt ervoor dat ik stappen zet in de richting die voor mij de juiste is. Ik heb daarom na 3 sessies besloten mijzelf dit gehele jaar coaching cadeau te doen. o this text in the module Advanced settings.

Saskya Wiegel

Ik ben nu 2 jaar zelfstandige ondernemer en ik vind dat je elk jaar in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling moet investeren. Machella kwam ik op het juiste moment tegen. Mijn eerste jaar als ondernemer was heel leerzaam, maar ik had het gevoel alsof ik in 7 sloten tegelijk sprong met weinig resultaat. Ik vroeg Machella mij te helpen meer focus te leggen en dat hebben we in 3 sessies weten te realiseren. Het was zo fijn om met Machella te sparren en samen met haar te ontdekken waar mijn talenten en krachten liggen en hoe ik deze optimaal kan inzetten binnen mijn bedrijf. Na elke sessie was ik weer voldoende geïnspireerd en mega enthousiast om aan de slag te gaan. Hierdoor ben ik nog meer uit mijn comfort zone gegaan en heb ik al vele successen mogen boeken. Ik heb de juiste handvatten om mee verder te gaan en daar ben ik Machella zeer dankbaar voor. Ik raad Machella aan bij elke ondernemer die serieus wilt ondernemen vanuit haar persoonlijke kracht.

Sandra Misran

Bijna twee jaar geleden zat ik als ondernemer op een moeilijk punt. Ik was al een aantal jaar bezig met hetzelfde en ik had het gevoel dat ik vast zat. Ik wist dat ik iets nieuws wilde, maar kon moeilijk erachter komen wat dat was en hoe.

Ik had iemand nodig die kon luisteren en goede vragen kon stellen. Via een vriendin kwam ik terecht bij Machella. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en we zijn gelijk begonnen. We zijn eerst terug gegaan naar de kern en zijn stapsgewijs verder gegaan. Na het traject wilde ik doorgaan en zo zijn we nu bijna twee jaar verder en heb ik nog steeds met regelmaat een afspraak bij Machella.

Ik merk zelf veel verandering. Ik kan de keuzes voor mijzelf beter redeneren, luister meer naar mijn intuïtie en ervaar minder stress. De beste verandering voor mij is dat ik inmiddels keuzes voor mijzelf maak en dat ik kijk naar wat voor mij werkt (in plaats van altijd keuzes te maken op basis van wat anderen nodig hebben).

Ik ben nieuwe dingen gestart, gestopt met andere zaken en heb weer meer plezier in mijn werk. De sessies bij Machella zijn erg fijn. Ik ben altijd op mijn gemak en ze neemt altijd de tijd om het geheel met mij door te spreken. Ze is flexibel en kan goed inspelen op mijn vragen. Ze is praktisch, heeft beide voeten op de grond, werkt met veel humor en zorgt ervoor dat de antwoorden uit jezelf komen.

Van een collega hoorde ik eens dat een coach in handen nemen één van de beste investeringen is en dat elke ZZP’er dit zou moeten overwegen. Dat het zo fijn is om twee uur lang te kunnen praten en sparren, zonder dat je hoeft te vragen: ‘hoe gaat het eigenlijk met jou?’. Ik ben het hier helemaal mee eens. Ik zou Machella bij iedereen aanraden als je een stap wil nemen als ondernemer, een stap die helemaal bij jou past! 

Elize Burgess

Na de geboorte van mijn dochter ben ik minder gaan werken. Een bewuste keuze, maar wel een die moeilijk te rijmen viel met de door mij gewenste groei van mijn bedrijf. Ik koos daarom voor de 1 op 1 coaching die Machella aanbiedt: alle aandacht voor mijn bedrijf, mijn stap, mijn droom. En wat is dat me goed bevallen! Machella weet precies de goede vragen te stellen. Soms lastige, vaak echte nadenkers, maar altijd in een open en ontspannen sfeer. Ze heeft me geholpen om écht een stap te maken naar een (nog) professioneler bedrijf. Vrouwen die, net als ik, graag willen groeien, maar niet goed genoeg weten hoe, kan ik dan ook zeker aanraden om contact op te nemen met Machella!

Kristel Buijinck, Cristal Clear Translations

Contact