Liftkracht

Fan van

Ik hou van deze tools die mij gedurende de dag helpen om in een fijne flow te leven.
>geen sponsoring.

Happy Sleeper deelt nog méér

Anouk vertelde in de lift-class over de Happy Sleeper Habits. Deze stuurt ze je graag toe. Stuur een mail naar info@happysleeper.nl

Superzacht oogmasker

Een goede nachtrust kun je natuurlijk niet kopen, maar je kunt wel je slaapcomfort vergroten en je rustgevende rituelen voor dag en nacht verrijken. Comfortabel en stijlvol. Maak tijd voor jouw innerlijke rust en wordt ontspannen wakker Met een Upcycle Slaapmasker van Anouk van  Happy Sleeper.
Ook maakt ze hele waardevolle podcasts

Uitgerust wakker

Slaapcoach Anouk Puister, bekend als de Happy Sleeper, vertelt in een sessie van ongeveer twintig minuten hoe je meer uit je nachtrust kan halen aan de hand van vijf stappen. 

Fan van

Ik hou van deze tools die mij gedurende de dag helpen om in een fijne flow te leven.
>geen sponsoring.

Online inspiratie op Netflix

Headspace laat op een vriendelijke, geanimeerde manier de voordelen van meditatie zien en biedt technieken en begeleide meditaties waarmee je direct kunt beginnen.
Dit is de link.

Waar heb ik behoefte aan?

Emoties hebben we de hele dag door. En kunnen je leiden naar een positieve opwaartse spiraal. Van ‘ik ben blij naar opgelucht en euforisch’ en zo verder. Die positiviteit die willen we graag.

Er kan ook kleefkracht zijn aan emoties bij het ervaren van negatievere gedachte en emoties. Denk aan ‘ik voel me verdrietig en alleen, niemand zit op mij te wachten, het maakt ook niet veel uit of ik nu wel of niet….
Ik voel mij onrustig, zo wil ik mij niet voelen, hoe kan ik die onrust verminderen?’.

Nu kun je de emotie heel veel aandacht geven. Of hem accepteren en kijken naar de werkelijke behoefte die er achter schuilt. Het geeft veel meer vervulling en voldoening om met ‘je behoefte vervullen’ aan de slag te gaan. Want daar zit namelijk veel meer ruimte.

In het voorbeeld van hierboven: Onrust kan de behoefte in zich hebben om te weten waar je aan toe bent: Helderheid willen. Nu, daar kan je op verschillende manieren mee aan de slag gaan. Bij wie op welke manier kun je meer helderheid krijgen.

Grote kans dat je daarmee je onrust een stuk meer kunt kalmeren en meer (positieve) energie ervaart.

Wel, ik ben mij ervan bewust dat zicht op je emoties en behoeftes écht meer tijd en aandacht vraagt. Een nieuwe manier kost tijd. Gun jezelf de tijd en maak het proriteit.

Hang de mini-poster aan je kast. Zo krijg je vaak de herinnering en een aanwijzing naar wat je (wel) kunt doen!

Geniet van je ontdekkingen!

Music Maestro

Muziek kalmeert, inspireert, fascineert en transpireert (grapje). Muziek kan je helpen om meer rust te ervaren tijdens je werk waar je op wil focussen.

Of tijdens het opruimen van alles om je heen (wanneer je het ervaart als te veel onrust om je heen)

Ik luister zelf graag naar deze playlisten op Spotify
Peaceful Piano 

Instrumental Focus music

ABC lounge Radio

Podcast Morningpages

Ik heb een podcast voor je opgenomen waar ik meer vertel over hoe schrijven in de ochtend mij helpt om meer rust te ervaren gedurende de dag. Ik hoef immers niet meer te onthouden wat mij zo bezighoudt. Dat heb ik allemaal al vroeg in de ochtend uit mijn hoofd, opgeschreven. 

Lezen van eerdere blogs

Ik schrijf over wat mij opvalt, waar ik veel anderen over hoor praten en wat mij opvalt bij de vrouwen die ik coach.
Lees hieronder verder….

Zomergeluk

Zomergeluk

Zomergeluk!Even een snelle foto van een geluksmoment.📷Uitzicht vanaf ons strandhuisje in Katwijk aan zee (foto is van vorig jaar in die zonnige zomer:-))De kinderen liggen in dat kleine zelfgemaakte tentje op het strand.Ik schenk een koud glas wijn in en kijk alleen...

Boek van je leven

Boek van je leven

Toen ik 15 was, was ik al geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling; ik ging naar een lezing (samen met mijn moeder) van Wayne Dyer die het boek ‘Niet morgen, maar nu’ schreef.Daar ging bij mij een knop om want ik realiseerde...

Lekker ingewikkeld

Lekker ingewikkeld

Vrouwen, we kunnen het voor onszelf zo lekker ingewikkeld maken. Niet uitspreken wat je wilt is er zo eentje die ons in de weg kan zitten. Privé hebben we er misschien een handje van om ons te voegen naar wat de ander wil. Maar waarom was je ook alweer voor...

"Life is what you make it."

Machella

En nu verder

Smaakt de Lift-Class naar méér.
Meer verdieping, fijn in contact met anderen ontdekken, leren en groeien of juist met individuele aandacht.
Kijk wat bij jou past!

Eerstvolgende Lift-class

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kleine stappen,
groot verschil

Wekelijkse Online Lift-classes

Ontdek hoe je zelf keuzes kunt maken die je helpen bij het creëren van nieuwe gewoonten. Alledaagse zaken waar je wél invloed op hebt. Je krijgt nieuwe denkrichtingen, ideëen en tips om toe te passen zodat je werkt aan een bewuste way of life die je een groter gevoel van vrijheid, rust én plezier brengt. 

Praktisch, verfrissend en eenvoudig toe te passen in je dag.

Iedere week kun je meedoen aan een Lift-class!

Woensdag ochtend 09.30 – 10.30 uur

Dinsdag avond 20.00- 21.00 uur

Praktisch:

 -De online class duurt max 1 uur
– Via Zoom
Deelname is de hele maand februari kosteloos

> 30 min gratis sparren-

Een ander perspectief!

> Inzicht in waar voor jouw de eerste focus op ligt om meer ontspanning en méér energie te ervaren in je dagelijks leven. Een ander perspectief op jouw dillema.

> Ik deel met je mijn tool die je op elke moment helpt je krachtige keuzes te maken. Die je helpt bij wat jij écht wilt. Iedere dag.

> Coaching door Machella Boot

Focusgroep

3 maanden groepsprogramma

“Een aanrader! De Focus Groep heeft mij de afgelopen maanden enorm vooruit geholpen. Focus vinden, gericht samen werken aan het vooruit helpen van je doelen, wat een kracht gaat daarvan uit!”

Gun jezelf een club van cheerleaders die er voor je zijn wanneer je het lastig hebt. Met je meeviert bij je succesmomenten. Je even mee kunt sparren wanneer je even je focus mist. Je aanmoedigt iedere week om echt jezelf te leren kennen, patronen te doorbreken. En enorm veel plezier mee te hebben.

Join the club.

Als jij ervan houdt om geinspireerd en gemotiveerd te blijven voelen dan is deze Focusgroep echt iets voor jou.

Persoonlijke coaching

1 op 1

Ik help je bij méér focus en ontspanning creëren in het ‘gewone’ alledaagse leven en aan een relaxte flow! Je werkt vanuit een stevig fundament naar een Liftkracht®way of life die je de brandstof geeft om je persoonlijke doelen écht te realiseren.

Coaching door Machella Boot

Stuur een mail aan info@machellaboot.nl

Wanneer is dit voor jou

Je wilt het anders! En het kán anders! Jij kúnt het anders!

Ik geloof dat je dat alleen kunt door stil te staan, te verdiepen, jezelf de juiste vragen te stellen. Jezelf zo goed te leren kennen en te weten wat jouw volgende stap is in je werkende leven. 

Zodat je met een krachtige mindset in jouw leven staat. 

Je dat stevige fundament en excitement voelt, dat je voelt dat er zóveel mogelijk is!

Vanuit een andere mindset is het kiezen van je nieuwe richting soms een kleine aanpassing , en soms moet het roer helemaal om. Maar of de aanpassing klein of groot is, je doet het niet alleen. 

We doen het samen!

 Heb je een vraag of wil je kennismaken?
Laat hier eenvoudig je e-mailadres achter en we nemen contact op.